Förlåt

Förlåt att jag inte har varit inne på 2 dagar det är för jag har inte haft tid. Men i går så hade vi HHK och vi gjorde toast mmmmmmmmmmmm. Det hände  inte något mer sen. Min syrra skulle ju köpa en hund men hon ville inte sära på dom två bästisarna så hon köpte båda så nästa vecka kommer det två små valpar hos mig!!!!!!!




LURA DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej jag sa att jag var sååååååå kär i någon alla som gick på det är så lätt lurade, jag är inte kär i någon jag har varit men aldrig mer aldrig. Allafall inte i 5,an eller 6,an nu är det slut med kärlek ni som kollade på amminells.blogg.se det skrev jag för ett år sen tror ni verkligen att jag är kär i honom hahahaha sååååå jävla lätt lurade ni eeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Ps: AIK ÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(HIHIHI)



Överraskning

Ingen trodde att Fredrik,Thimi och Tomy hälsade på dom trodde det var vi, dom var skit taskiga mot dom. Jaja om en vecka eller mindre ska Fredrik ( Fredde ) åka hem jag tycker det är så synd. Fredrik sa att dom körde stafett på gympan i dag och sen fick man välja vad man ville göra men man hann inte med något. Jag ska till skolan igen i morgon för jag mår bättre. JAG SKA SÄGA TILL ER ALLA KILLAR FREDDE,THIMI OCH TOMY FINNS SLUT PRATAT OM DEN SAKEN!!!!! Jag hoppas att jag klarar So förhöret.


Kram Ammi







Hej hej

Fotboll igen den var rätt kul denna gång sprang vi runt två 7 mannamål och dribbla,gjorde anfalls övningar. 2 dagar kvar till min och Evitas mys kväll. I dag var jag helt syckad för jag klädde ut mig till en gravid 17 åring alla bara slog och slog på våra magar, senare så födde vi dom det var jag Denise och Carro. Och i morgon kommer det bli en överraskning Min kille Fredrik och Denises kille Tomy och Carros Kille Tomi kommer till våran skola. För jag håller på att bli sjuk så han kommer vara där och övervaka. Han hälsar till er.



Kram kram på er Hälsningar Ammi











Hård Träning

Skolan i dag var ganska jobbig eller vi gjorde inte något särskilt som vanligt antar jag bara det att vi ska ha ett prov i So och jag är inte förbered men det är tills på torsdag. Efter det gick jag på min teater vi ska göra en läskig teater denna gång, man kan köpa bullar och kakor där mmmmmmmmm dom så goda. Senare så var jag på min fotbolls träning den var jobbig tyckte jag, för jag är förkyld sen åt jag dåligt innan så jag fick ont i magen.
i morgon så har jag träning igen men sen är jag ledig.




Kärlek

Jag har blivit super kär i en kille som bara vill vara vänner men jag säger inte vem............ååååååå det är bara för denna dumma men ändå underbara låt Black Eyed Peas - I Gotta Feeling  Jag gillar honom såååååå mycket. Vi har varit i hop förut men jag gjorde slut jag var så jävla korkad

jaja det var det jag ville
bye bye<3


Myspys

På torsdag så ska jag och min kompis Evita titta på vampire diaries. Vi kommer äta godis ,chips och dricka läsk. Vi kommer vara hos henne. Evita och jag är lika gamla och går i ett lag som heter IK Tellus, Jag länktar inte efter skolan bara till Torsdag.Efter jag varit hos Evita så ska jag gå hem och då ska jag bada bubbelbad så jag får mjuk och len hy och ta bort mitt gammal nagellack sen vet jag inget mer sorry jag har piss tråkigt!!!!!!!!!!! jag hoppas ni inte har lika tråkigt som jag så här kommer några bilder:


  Titta.............................




 Mmmmmm........vad gott!!!!!!!!!!!







hej

Hej mina kusiner är hos mig en är 7 och en är 5. Jag har sov morgon i morgon vi börjar 20 i 9. Om ni undrar vem som har gjort mitt tema så var det min kompis ida. Hon går i min klass, vad ska jag mer säga jo jag tänkte bäretta vad jag önskar mig: en dator och en kamra och lite andra saker.

God morgon!!!

Hej alla bloggläsare eller bloggare. Jag har varit på landet eller jag e på landet jag ska åka hem i dag. Jag ska snart äta frukost klä på mig andra kläder och knappt göra något..... ja justdet snart ska jag bli moster åt en hund, jag kommer kanske få träffa honom den 22/10 ååååå det ska bli så himla kul. Han ska vara med på jul och på nyår. Jag kommer säkert lägga in bilder på honom och vidios.
Det är min syrras hund henne träffar inte jag så ofta men när vi träffas så har vi super kul.


Ha det bra hahaha
Jag kommer nog skriva mer under dagen. 


hejjjjj

hej alla bloggare där ute. Kul att du valde att kolla på min blogg.

Jag hoppas ni kommer att tycka att jag skrivar mycket intressant så först tänker jag bäretta om mig sjäv.
Jag heter Amanda kallas Ammi jag är 11 år.Jag älskar fotboll och teater. Mer får ni nog veta nästa gång.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0