Hem resan

i dag ska jag åka hem och träffa mamma och pappa och mamma hade varit i Tyskland och har köp presenter. En present är choklad men den andra är något som hon slog vad om att igen i min klass har undrar vad ddet blir. Jag saknar pappa super mycket hans kramar samt mammas kramar ååå jag kommer ta med Charlie och Nikki dom kommer nog stana en hel vecka hos mig annars så åker dom tillbaka. Om mamma och pappa ser på min blogg så har jag skrivit en dikt.


Saknan

Jag saknar er från djupet av mitt hjärta
jag saknar er från min själ
Men det jag saknar allra mest är er närvaro att finnas där

ps min syrra tar bra hand om mig puss

Kyrkogård

Åååå i går var jag på en gamar kyrkogård kl 10. Jag trodde det skulle vara läskigt men det var bara varckert. ljus överallt det såg ut som små stjärnor som fallit ner från himlen. Vi gick förbi 2 familje gravar men så gick vi också förbi en barn grav och då var jag nära att börja gråta hon hadde en duva på sin grav och en hund staty och familjen hadde lagt hennes favo grejer på graven och massa ljus och blommor.
Jag gillar verkiligen detta ställe
kram ammi


Bowling

I går bowlade jag det gick så där jag fick bara 140 poäng medans kaj idas pojkvän fick något med 200 lika dant med min syrra. Så jag blev lite sur. Nikki och Charlie mår toppen och i morgon så kommer jag åka hem och det kommer ta sin tid för jag ska åka bil. jag stor att det tar 3-6 timar att åka hem med bil. (pust). Jag mår också bra bara lite trött och så men annars mår jag fint. Jo jag är lite trött för att Nikki och Charlie väcker mig kl halv 6 nästan varge dag. men det gör inget för att jag måste ändå alltid gå på toa. Dom hoppar typ upp i sängen för dom blir så glada så dom bits men inte hårt i så fall tar man tag i nosen på dom och säger fy inte så hårt. Ja just det jag va och fiska, vi fick inte upp ett skit för vi var där max i 10-20 min. Just nu sover dom små liven och jag skriver för fullt. Det finns också en super söt kille här uppe såå himla söt. Nikki och Charlie har en kompis som heter priken, han är super söt. OK ha det bra vi får se om jag skriver igen idag.


KRAM KRAM FRÅN MIGTILL ER


OBS jag kan nog ha stavat fel på vissa grejer men bryr er inte


Sunsvall

Hej i sön till nu har jag varit uppe i sunsvall ok jag är ju fortfarande där. Jag ska vara där tills på sön och på fredag ska jag kolla på en skräck film i en kyrka där det sägs att det spökar åååå jag kommer inte kunna sova den natten. Jaaa alla dom här dagarna har jag hjälpt till på hotelet som servetris och att stå i kassan. När jag tog mitt första bord så fick jag 35 i dricks det är inte lika mycket som min syrra fick (700 kr) inte illa va? och jag har gosat med hennes två hundar Nikki och Charlie. Dom är så gulliga jag får inte nog av att pussa på dom. Men jag saknar mina vänner såklart. ÅÅ jag åkte flyg själv för att komma hit mitt eget val. Det pirrade i magen innan jag satt mig men sen gick det över. Jag satt bredvid tå stycken som var skit tråkiga ena luktade illa och den andra satt och läste BLÄÄÄÄÄÄÄ. Jag har det rätt kul här snart ska jag hjälpa till med bufen. Vad kan jag mer säga? Joooo Charlie äter bajs och möss äckligt va medas Nikki äter bajs men äter inte mössen hon fångar hon tar in dom och visar sitt blodiga värk. Men vilken tur att dom är frysta för det är sååå himla kallt. Men ändå BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Nu kanske jag har skrivit lite mycket men jag har såååååå mycket att berätta. Om jag har stavat fel så har jag skrivit lite snabbt för att hinna komma i håg allt. MVH AMMI


Förlåt förlåt förlåt

Ja är så himla lädsen för att jag inte har skrivit något jag har varit så upp tagen jag är så himla lädsen ni kommerf å veta vad jag gör i ett annat inlägg men i detta vill jag bara säga förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt  förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt


FÖrLÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


RSS 2.0